SWAT – check

Huwelijksreis aug 18, 2017 No Comments

In Zepu checken we in bij de hotelketen Super Eight. Prima kamers voor een goede prijs. De gids boekt voor ons online zodat we nog een extra korting krijgen. Super! Na al het papierwerk in te hebben gevuld wordt ons verteld dat we waarschijnlijk een bezoekje van de politie kunnen verwachten. Ze willen controleren of wij ook echt de mensen zijn die volgens ons paspoort in het hotel zitten. Als we nog wat willen eten moeten we dat ook even laten weten zodat ze dit door kunnen geven aan de politie. Het gaat hier heel gemoedelijk als ze maar weten waar je bent.

Eenmaal in ons bed wordt er om een uur of tien inderdaad op de deur geklopt. Als we open doen worden we verrast door de hotelmedewerker samen met een heel SWAT team. Ze staan volledig in bepakking met helmen, schilden en wapenstokken. Overal zitten schuim-pads om er extra gespierd en angstaanjagend uit te zien. Het is een prachtige vertoning. Jonge knullen die een beetje lacherig en verlegen een pak aan hebben alsof ze in een actiefilm spelen. Voor schoenen was blijkbaar geen budget meer want ze staan allemaal op gympjes.

We worden heel vriendelijk te woord gestaan in twee woorden Engels, ons paspoort wordt gecontroleerd en ze maken nog een foto voordat ze er weer vandoor gaan. Maak je ook maar meeā€¦

fiftyandsomecows

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *