Bedankt lieve collega’s!

Huwelijksreis jun 13, 2017 No Comments

Vier maanden onbetaald verlof was geen optie bij mijn werk. Vandaar dat ik mijn baan heb moeten opzeggen. Dat was spannend om te doen, maar de ervaringen van onze reis zullen ons altijd bij blijven en dat maakt het dubbel en dwars waard. En, als het goed is, mag ik per november weer terug in dienst komen.

Inmiddels is de laatste werkdag aangebroken. Tegen 17:00u word ik in het kantoor van mijn salesmanager geroepen samen met mijn collega’s. Om mij niet in een zwart gat te laten vallen, krijg ik een enorme reiskoffer overhandigd. Iedere collega heeft een cadeau erin gestopt met een persoonlijke briefje erbij. Wat een verrassing! Het zijn allemaal bruikbare dingen voor de reis, zoals een paraplu, drop, BBQ sets, tijdschriften, zakmes, opblaaswereldbol, reisspellen, poncho’s, naaiset, interieurdoekjes voor in de auto, make-up spiegel, en heel veel lieve briefjes.

Te gek mannen! We houden contact en tot in november! X

fiftyandsomecows

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.