Roadtrip Utrecht – Beijing: CHECK!

Huwelijksreis jan 02, 2017 2 Comments

 

Op fiftyandsomecows.nl delen we de belevenissen van onze huwelijksreis. Wekelijks schrijven we berichtjes op ons BLOG over de mooiste plekjes, hartverwarmende ontmoetingen en de spannendste routes. We zijn maanden aan het plannen en organiseren geweest en nu is het zover. Onze reis van Utrecht naar Beijing en weer terug gaat beginnen.

Blijf regelmatig een kijkje nemen op de website, want naast deze roadtrip zullen we ook andere reiservaringen delen.

Klik snel hieronder op NEXT om te lezen hoe het allemaal met een verloving begon…

fiftyandsomecows

2 Comments

 1. Dennis

  Hi Stephanie en Harm,

  Met veel plezier heb ik jullie (verhalen) gevolgd tijdens jullie fantastische huwelijksreis. Leuk ook om te lezen dat de volgende challenge alweer voor de deur staat. De voorpret kan weer beginnen 🙂

  Wij zijn elkaar tegen gekomen bij de sleutelcursus (met onze Nissan Patrol) enkele weken voordat jullie gingen trouwen en vervolgens op reis gingen. Inmiddels krijgen onze reisplannen ook wat meer vorm en ik zou graag jullie ervaringen raadplegen in de aanloop naar onze reis. Staan jullie ervoor open om hier over te contacten?

  Veel succes met jullie voorbereidingen en ik zie een reactie graag tegemoet.

  Hartelijke groet, Dennis

  • fiftyandsomecows

   Hoi Dennis,
   Wat leuk dat je ons via het blog volgt. En wat fantastisch dat jullie nog steeds bezig zijn om met de Nissan op avontuur te gaan. We delen graag onze ervaring met jullie. Ik zal via de mail een berichtje sturen om een keer wat af te spreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.