Bruiloft + wereldreis plannen = drukke tijden

Huwelijksreis , Land Cruiser 120 apr 09, 2017 4 Comments

Vandaag hebben we een vol programma voor de boeg. We vertrekken al vroeg met ons reismaatje naar Arnhem waar we hout voor de inrichting van de auto gaan halen. De houthandel heeft een uitgebreid assortiment aan platen. Harm heeft gekozen voor populieren platen, omdat deze stevig en tegelijkertijd heel licht zijn. Dat is handig, aangezien er nog voldoende belasting in zal komen. Ik heb zelf nul bouwkundig inzicht, maar Harm heeft berekend dat we drie platen nodig hebben, zie hieronder zijn tekening. We zijn een kleine € 130,- lichter en rijden vervolgens 100 km verder naar Rough Side in Dordrecht.

Rough Side biedt outdoor equipment van A tot Z. Als enige in Nederland hebben zij de ARB daktent. Qua kwaliteit is deze vergelijkbaar met Howling Moon maar wel een €1.000,- goedkoper en dat vinden wij heel prettig! Het tentmateriaal is van polykatoen en het losse dak is van nylon. Dat betekent een mooie middenweg van de verschillende producteigenschappen. Zo is polykatoen lichter en schimmelbestendiger ten opzichte van volledig katoen, en is nylon waterbestendig. Voordeel van de ARB is bovendien dat deze standaard geleverd wordt met een ondertent. Daardoor kun je droog de tent en heb je een beschutte plek om te zitten, koken etc. Totale kosten: € 1.695,- inclusief montage. Volgende week woensdag kunnen we de daktent ophalen en op het dak monteren.

Zo, en nu op weg naar de sportschool in Utrecht. Ik werk iemand in die mijn zumba en bodyshape lessen zal overnemen tijdens onze reis. Maandag mogen we een nieuwe kwartaalrelease presenteren. Na het lesprogramma samengesteld te hebben en een verdeling te maken wie welk onderdeel geeft, komt Harm mij ophalen en gaan we door naar Edelstijl in Vleuten. Deze goudsmid heeft onze trouwringen gemaakt. We zijn heel blij met het resultaat. Onze trouwdag komt nu echt dichterbij.

We rijden naar het Maximapark in Vleuten en lopen naar een bankje waar we met een moe maar voldaan gevoel neerploffen en nog even van de zon genieten. Laat de bruiloft en huwelijksreis maar komen!

fiftyandsomecows

4 Comments

 1. Wilma Boonzaaijer

  Hele fijne bruiloft morgen en daarna in Italië!
  Geniet van de prachtige reis, ik ga jullie zeker volgen via de Blog! Heb de voorbereidingen al met bewondering gelezen. Groetjes van de bakker uit Utrecht

  • fiftyandsomecows

   Hey wat super leuk dat jullie ons op de site hebben opgezocht.Bedankt voor je berichtje en tot over een maand of vier!!!

 2. Trees Groothuis

  Dag Stephanie en Harm,
  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wat zagen jullie er geweldig uit en mooie foto’s zijn er al te zien via fb.
  Ik wens jullie een prachtige reis en ik ga jullie volgen.
  Lieve groetjes Trees ( zus van Louis)

  • fiftyandsomecows

   Hoi Trees,
   Bedankt voor de felicitaties en wat leuk dat je ons gaat volgen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.