DanTracker overleden

Huwelijksreis jul 11, 2017 4 Comments

Helaas we zijn niet meer te volgen via de DanTracker. Hij heeft het in Azerbeidzjan begeven. We hadden gehoopt dat er alleen Iran geen bereik zou zijn maar ook in de landen erna blijkt de gps tracker het niet te doen. We hadden de tracker gekregen om uit te testen voor de leverancier. Het is een goede test geweest 🙂

fiftyandsomecows

4 Comments

 1. Knipper

  Hallo, lekker stel zijn jullie. Niet om op te eten maar gewoon bij de deur even kletsen of zo als nu te lezen wat er zoal onderweg plaats vindt. Dat je in Australië koeien moet tellen en dat daar dan een naam uit komt rollen. Geef de koeien een tracer en kan je ze binnen volgen op een scherm. Al die grens overgangen is natuurlijk zeer vervelend. Willen weten als je het land verlaat of er een overtreding heeft plaats gevonden en het volgende land of je niet stiekem een schaap meeneemt. Ze vragen het hempt van je lijf en al ze Stéphanie zien willen ze letterlijk nog wel verder gaan.

  Wat een groot probleem is het met dat Aralmeer, dat niveau is al ongeveer met 30 meter gezakt de oppervlakte wel met 80% afgenomen. Geld wisselen voor tassen met somen (nog nooit van gehoord) ja heel lang geleden op school. Die bruiloft is natuurlijk ook een blijvende herinnering. Een dame met BBB schuddende buik, billen en borsten die sommen wil. Harm niet doen en mannen die begerig naar jou StĂ©phanie kijken voor geen som te koop. Op de foto’s zien jullie er patent uit, dat gaat voor de auto niet helemaal op ik zie hier en daar wat Jaarbeurs tape. Weet niet wat dat is maar ik denk powertape. Schroefjes en boutjes die los trillen, daar doe ik altijd een klodder lijm aan het einde of als je daar niet bij kan gewoon lijm er op en dan er in draaien. Is de snorkel al van pas gekomen alle kleren op de roof en voedsel uit de keuken. Wij wensen mevrouw en meneer Roeffen verder een voorspoedige reis. Kom je Ă©Ă©nmaal China aan doe dan de groeten aan meneer Cheng of de fam. Hoe die kom je vast wel tegen. Hier is alles ok, op het balkon 133 is ’s avond wat licht te zien en met ons is het ook in orde. Ria en Nico.

  • fiftyandsomecows

   Hoi Ria en Nico, Bedankt voor jullie leuke bericht. Ondanks een kruimelspoor van boutjes doet de auto het goed. We hebben in Tibet boven de 5000m hoogte 100 km/u kunnen rijden alsof er niets aan de hand is. We zijn dus nog steeds erg blij met de auto. Mochten we Cheng of de familie Hoe tegen komen dan zullen we de groeten doen. Liefs, Harm en Steph.

 2. Marleen

  Hi avontuurlijke reizigers,

  Via de rv4wd site jullie blog tegen gekomen. Geweldig leuk om te lezen! Wat een mooie ervaringen.

  Na onze trein rond-reis van 11 maanden, hebben we nu de droom de ‘inner circle’ (van de treinreis) te gaan maken met een Toyota land Cruiser.

  Jullie route komt aardig dicht in de buurt van onze inner circle. Wat een prachtige tocht. Ook erg benieuwd naar de belevenissen door China met gids!
  Ik zal blog nog wel een aantal bezoeken. Goede reis.
  Groeten, Marleen

  • fiftyandsomecows

   Hoi Marleen, Wat leuk dat je ons hebt weten te vinden. Inmiddels hebben we Tibet verlaten en zijn we op weg naar Dunhuang. Een oase stad in de Gobi woestijn. Het is een apart land en ook de gids is een verhaal apart. Door gebrek aan internet lopen we wat achter met bloggen maar de verhalen over China zullen zeker komen. Mocht je op zoek zijn naar een gids. Wij hebben alles via Tibet Moto geregeld. Het is aardig wat geld voor een maand China/Tibet. Hiervoor krijg je al het papierwerk, de gids en zijn eten en overnachtingen. Eigen hotels (grotendeels verplicht), eten en toegang tot bezienswaardigheden zit hier nog niet bij. Mocht je meer willen weten over onze gids, visum aanvraag, etc dan geven we je graag ons rechtstreeks mail adres. Gr. Harm en Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.